Domaszéki villanyszerelőt keresel?

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Vagy találj a listából villanyszerelőt!

Ők mind vállalnak kiszállást hozzád (Domaszék).
Milyen telefonszámok ezek és mit kell róluk tudni?
Kovács Gergő
Jószaki
Kovács Gergő
Ház építés kedvezőbb kulcsrakész áron,,teljes lakásfelújítás, villanyszerelés panelfelújítás ,7közvetlenül , ,komplex munkák ,festés ,fürdőszobafelújítás, vízvezetékszerelés,bontás , Szeged és vonzáskörzetében.. Kifejezetten nagyobb méretű munkákat csinálunk túlsúlyban. gipszkartonozás és egyéb + beltéri köműves munkálatokat megtekintés után. Embereink régóta a szakmában vannak, nagy rutinnal és tapasztalattal rendelkeznek. Összeszokott csapatunkat évek alatt válogattuk ki. Eddigi nagyobb munkáink:BP.Centrálpark,Royal bau rt.,Főszer(sólyom kft) 2. s megyei kórház(Ferroép) (Gyulai főügyészség épülete, Royal bau Csaba center, Vadaspark, Szellemváros(Real Hungary) Makkoserdősori lakópark (szellemváros, Real Hungary) Makkosházi krt.nagy bútoráruház. Szote kollégium, Boszorkánykonyha(Vörös Imre) A munkáinkkal kapcsolatban egyéb olyan problémákat is megoldunk sokszor csak anyagköltség áron ,amik felmerülnek egy ilyen kivitelezés befejező munkálataival kapcsolatban,a kivitelezési problémák ilyenkor szoktak előjönni,Sokszor volt már olyan, ennek kapcsán, amikor a festést, gipszkartonozást, belső kőműves munkákkal együtt végeztük, mert akkor merültek fel olyan igények, amik befejezésnél a tulajdonosokban kialakul. A munka elkezdése előtt tételes felmérést végzünk és pontos kimutatást,így nálunk nem érhetik meglepetések. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelőinket kedvező vállalási árainkkal, munkánk - megfelelő kontroll szakmailag(minőségi) és mennyiségi ütemezés végett az egyes munkafolyamatok végett. Melyek egyes folyamatait kötelezően előírt műszaki ellenőr és a vállalkozó oldaláról pedig a mennyiségi és pénzügyi arányok betartásának ellenőrzése és szükség esetén beavatkozás szükséges( ehhez tartozólag megemlíteném ,megszámolni sem tudom annak az építőipari cégeknek a számét melyek ez miatt mentek tönkre). - A szakmai folyamatszervezés és munkaütemezés (vagyis vannak olyan szakmák melyeknek egyidejűleg kell jelen lennie a helyes műszaki tartalom eléréséhez.ezen e belül valósul meg az egyidejű pénzügyi-szakmai hatékonyság legjobb párosítása,ami mindenkinek érdeke. Cél megtalálni és felismerni
Bővebben
+36 1 443 3777 / 78569

12 referencia fotó >>

Villanyszerelő Vízszerelő Lakberendező
Szeged
28 Megbízás |
8 vélemény
Hegyes Zsolt villanyszerelő e.v.
Minősített jószaki
Hegyes Zsolt  villanyszerelő e.v.
° Családi házak, lakások villamos kivitelezése és teljes felújítása meglévő terv vagy helyszíni egyeztetés alapján. ° Ipari, kereskedelmi, és egyéb közületi létesítmények villamos javítás villanyszerelés és teljes villamos felújítás. ° Szerződéses karbantartási és villamos hibaelhárítási munkák végzése.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 23459

30 referencia fotó >>

Villanyszerelő
Kiszombor
42 Megbízás |
0 vélemény
Csányi Imre
Csányi Imre
Teljes körű villamosipari munkák közületek és magánszemélyek részére IT hálózatok, hardver szoftver beszerzések Megfigyelőrendszerek akár hangforgalmazással, rögzítéssel, táveléréssel is
Bővebben
+36 1 443 3777 / 55055

2 referencia fotó >>

Villanyszerelő Riasztó szerelés Rendszergazda, informatikus
Szeged
9 Megbízás |
6 vélemény
Papp Norbert
Papp Norbert
A vállalkozásom fő profilja a villanyszerelés, és a napelem telepítés. Villanyszerelésben a kis munkáktól, (lámpa-szerelvény csere, javítás, tűzhely beüzemelés, elosztó felújítás) a teljes körű villamos beruházáson keresztül, (új lakások és házak villamos kivitelezése), az új napelemes rendszerek telepítése, illetve meglévő rendszer felülvizsgálatáig, rendkívül széles spektrum. Amiben tudok megpróbálok segíteni, ha felkeltettem az érdeklődését, vagy kérdése van, keressen meg bátran.
Bővebben

16 referencia fotó >>

Villanyszerelő Ezermester Napelem, napkollektor
Szeged
8 Megbízás |
3 vélemény
Fári Norbert
Fári Norbert
Álmodja meg és mi valóra váltjuk! Világítás korszerűsítés egyedi kialakításban! Led világítás,dekor világítás,elektromos hálózat kiépítése-felújítása! Villanybojler bekötése-javítása! Földelő rendszerek és EPH hálózatok kiépítése,villámvédelem! Villamos elosztó-berendezések gyártása felújítása!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 59776

3 referencia fotó >>

Villanyszerelő
Szeged
Magyar János
Magyar János
Üdvözletem! Magyar János villanyszerelő egyéni vállalkozó vagyok. Elektromos kivitelezéseket vállalunk Szegeden és vonzás körzetében.Én és munkatársaim,(barátaim) 10+ év szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Legyen az ipari vagy lakossági (okos otthon) szívesen veszünk minden meg keresést,generál kivitelezőknek is dolgozunk Igyekszünk a legkorszerűbb és legjobb megoldásokat alkalmazni a megrendelő igényeket 100%ban kielégíteni. Korrekten oda vissza jó kapcsolatokra szoktunk szert tenni,minden munkát úgy végzünk el mintha magunknak csinálnánk. Munkáinkra garanciát vállalunk. Keressen bizalommal!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 38685

28 referencia fotó >>

Villanyszerelő
Szeged
Sajti Balázs
Sajti Balázs
Villamos kivitelezés Kérem látogasson el weboldalamra:
Bővebben
+36 1 443 3777 / 44079

1 referencia fotó >>

Villanyszerelő
Szeged
11 Megbízás |
7 vélemény
Kiss Krisztián
Kiss Krisztián
Egyedi azonnali Árajánlatadás, megtekintés után tényleges ajánlat adás. (Ár:5000FT) 25 éves Szegedi Villanyszerelő vagyok, 6 éves tapasztalattal,számlaképességgel, Biztonság technikai Felülvizsgálói végzettséggel, lámpák szerelése dugaljak áthelyezése, csatornázás, új elágazás kiépítését vállalom. Gyors pörgös határidőkkel. Amennyiben adott meg e-mail címet, abban az esetben elsőnek e-mailben veszem fel önnel a kapcsolatot, ezért kérem tartsa figyelemmel a levelezését, köszönöm szépen.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 68213

4 referencia fotó >>

Villanyszerelő Biztonságtechnika
Szeged
13 Megbízás |
9 vélemény
Hevesi László
Hevesi László
Több, mint 3 évtizedes szakmai tapasztalattal villanyszerelést vállalok. Bármilyen jellegű ipari villanyszerelést is vállalok a csapatommal, gyors és precíz munka! Bármilyen jellegű alpinista munkát vállalok, külföldön is!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 54774
Villanyszerelő
Szeged
4 Megbízás |
2 vélemény
Farkas István
Farkas István
Teljes körű elektromos kivitelezés. Lakások, házak villamos hálózatának korszerűsítése. Erős és gyenge áramú villanyszerelés. Érintésvédelmi felülvizsgálat. Vagyonvédelmi rendszerek kiépítése. Szegeden és vonzáskörzetében ingyenes felmérés, árajánlat. Határidőn belüli igényes munkavégzés számlaképesen. Farkas István villanyszerelő egyéni vállalkozó.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 40078

14 referencia fotó >>

Villanyszerelő
Szeged
2 Megbízás |
3 vélemény

Villanyszerelő vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

Domaszéki villanyszerelők összesen 233 értékelést kaptak, 3.86 csillagos átlaggal.