Tardosi villanyszerelőt keresel?

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Tardosi villanyszerelőt keresel?

Találj szakit a lenti listából és hívd fel őket közvetlenül vagy írj nekik! Ha azt szeretnéd, hogy ők jelentkezzenek nálad, adj fel egy gyorsított ajánlatkérést!

Gyorsított ajánlatkérés (ezt válaszd, ha nincs időd)

Vagy találj a listából villanyszerelőt!

Ők mind vállalnak kiszállást hozzád (Tardos).
Szűrés értékelésre
Mindegy
5
4,5
4
3,5
3
Szűrés távolságra
500 km-en belül

1235 Villanyszerelő - Ők vállalnak munkát nálad. (Tardos).

Milyen telefonszámok ezek és mit kell róluk tudni?
NO MORE POLLUTION - Gőz László
Minősített jószaki
NO MORE POLLUTION - Gőz László
ELMŰ-ÉMÁSZ REGISZTRÁLT VILLANYSZERELŐ. Kérjük ajánlatkérés előtt olvassa el az alábbi leírást: Fő profilunk: - Mérőhely szabványosítás . - Ideiglenes és végleges villamos oszlop állítás - Földkábel csatlakozás kiépítése - Kapcsoló tábla cseréje, javítása - Villamos hibaelhárítás - Használt lakások villamos felújítása ,vezetékek csereje. - Új lakások teljes villamos kivitelezése (elsősorban max. 6 lakásig) - Szerelvényezés Kérem, hogy abban az esetben keressen minket ajánlatkérésével amennyiben az illeszkedik a fő profilunkban szereplő tevékenységi körök valamelyikébe. Az elvállalt munkákra gyorsan kivonulunk. Háztartási gépeket nem javítunk. Kiszállási díjaink: 8.- 16 óra között . Budapest: 7.500 Ft Pest megyei település : 12.500 Ft
Bővebben
+36 1 443 3777 / 44196

13 referencia fotó >>

Villanyszerelő
Budapest - XVII. kerület

13 referencia fotó

78 Megbízás |
23 vélemény
Stiaszni Norbert
Jószaki
Stiaszni Norbert
Cégünk az alábbi munkálatokkal foglalkozik; -Teljes generálkivitelezés. -Családi házak építése -Szerkezetépítés -Lakások,épületek,irodák teljes körű felújítása. -Villanyszerelés -Napelem rendszer -Belsőépítészet -Gépészet -Gipszkartonozás -Festés -Hideg-meleg burkolás
Bővebben
+36 1 443 3777 / 79491

23 referencia fotó >>

Villanyszerelő Generálkivitelezés
Budapest - XI. kerület

23 referencia fotó

13 Megbízás |
4 vélemény
Szalai Ferenc
Jószaki
Szalai Ferenc
REGISZTRÁLT VILLANYSZERELŐ . Lakások,házak villamos kivitelezése, felújítása, javítása.Hálózat módosítása, teljesítmény bővítés, az ügyfèl igènye szerint.
Bővebben
Villanyszerelő
Tatabánya
16 Megbízás |
9 vélemény
Falusi Gyula
Falusi Gyula
Erősáramú berendezés szerelő karbantartó villanyszerelő.Épület villanyszerelö
Bővebben
Villanyszerelő
Tatabánya
Ujszegi Péter
Jószaki
Ujszegi Péter
Épületek, lakások, családi házak teljes körüli villanyszerelését, biztosíték tábla korszerűsítését javítását cseréjét, elektromos berendezések javítását erősáramú hálózatok javítását vállalom. Ezzen kivül teljesítmény bővitést, mérőhelyek szabványosítássát és új mérőhely kiépítését teljes e-on ügyintézéssel vállalom.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 32138
Villanyszerelő
Ács
0 Megbízás |
1 vélemény
JB Service Kft. - Budai Sándor
JB Service Kft. - Budai Sándor
Tapaszlat szakemberként várom hívását!
Bővebben
+36 1 443 3777 / 48649

13 referencia fotó >>

Villanyszerelő Vízszerelő Fűtésszerelés
Tatabánya

13 referencia fotó

1 Megbízás |
1 vélemény
Majoros János
Majoros János
Több éves épület villamossági tapasztalattal vállalom családi házak új elektromos hállózat kiépítését,meglévő hállózat felújjítását,cseréjét. A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek,pontos árakat helyszíni felmérés után tudok adni.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 36453
Villanyszerelő
Tatabánya
3 Megbízás |
2 vélemény
Fülöp Zoltán
Minősített jószaki
Fülöp Zoltán
Üdvözlöm! MVM.-Elmű-Émász-Eon regisztrált villanyszerelő vagyok. Fő profilunk: -Mérőhelyek kiépítése, szabványosítása, teljesítménybővítése. -Lakáselosztók korszerűsítése -Családi házak belső villanyszerelése -Villámvédelem kiépítése, terveztetése -Villany Bojler javítása -Villanymotorok bekötése -Villanytűzhelyek beüzemelése -Fűtés vezérlések kiépítése -Elektromos hibajavítás
Bővebben
+36 1 443 3777 / 15893

16 referencia fotó >>

Villanyszerelő
Jászberény

16 referencia fotó

60 Megbízás |
27 vélemény
Nyitrai Jánosi
Nyitrai Jánosi
épületek lakóházak villany szerelése, javítása.
Bővebben
Villanyszerelő
Bajót
Wise Electron Kft. - Kiss László
Wise Electron Kft. - Kiss László
Üdvözlöm! Kiss László vagyok, villanyszerelő, villamosmérnök. Elsősorban lakások, családi házak erősáramú és gyengeáramú villamos szerelésével foglalkozom, amely magába foglalja az új kivitelezéseket, bővítési, átalakítási munkákat, vagy akár kisebb-nagyobb egyedi megoldásokat is. VILLANYSZERELŐI TAPASZTALAT + MÉRNÖKI SZEMLÉLET Cégem jelenleg villamos tervezést nem végez, így azokban az esetekben amikor villamos kiviteli tervre feltétlenül szükség van, ezt a fővállalkozó vagy villamos tervező szolgáltatja. Ettől függetlenül már a tervezés fázisában (vagy akár már előtte is) készséggel állok az ügyfeleim rendelkezésére tanácsokkal. Fontos tudni ugyanis, hogy egy lakás villamos hálózata évtizedekre készül. Nem csak a megbízhatósága, hanem funkciója, használhatósága tekintetében is. Amíg egy lakberendezés látványos és viszonylag rugalmasan átalakítható, addig az elektromos hálózat jórészt elrejtett és átalakítása jelentős fejtörést, kellemetlenséget okozhat (por, törmelék, vakolás, glettelés, újra festés, fixen telepített tárgyak, berendezések szétszerelése, stb.). Nem is csoda, hogy utólagosan ezt a megoldást a legtöbben elkerülik és inkább élnek békességben egy organikusan fejlődő falon kívüli kábeldzsungelben. Ma már rendszerint komoly funkcionális igények merülnek fel egy lakás (vagy családi ház) kényelmes használatával (üzemeltetésével) szemben, ami jelentős részben az elektromos hálózat komplexitásában ölt testet. Már az egyszerűbb kényelmi funkciók (pl. több zónás hűtési / fűtési rendszer) esetében is szükség lehet a villamos szakágon kívüli területekkel való együttműködésre. A szakágak közötti együttműködés elmaradása, izolált működésű, a későbbiekben nehezen összekapcsolható rendszerek létrejöttét eredményezi, holott az lenne jó, hogy a különböző műszaki megoldások összehangoltan működjenek. Szeretnék segíteni az ügyfeleimnek abban, hogy az ő igényeire szabott, jól átgondolt, időtálló, és gazdaságos megoldás születhessen. Várom szíves megkeresését.
Bővebben
+36 1 443 3777 / 18263
Villanyszerelő
Gyermely

Villanyszerelő vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

Tardosi villanyszerelők összesen 807 értékelést kaptak, 4.05 csillagos átlaggal.